DENİZLİ / ACIPAYAM - Cumhuriyet Ortaokulu

Çanakkale Şehitleri´ni Anma Töreni Gerçeklerştirildi

18 Mart Çanakkale Zaferinin 101. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı anma proğram Talip Özkan Sanat Merkezinde gerçekleştirildi. Buradaki proğrama Acıpayam Kaymakamı Karahan Daştan, Garnizon Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Tokyay, daire ve kurum amirleri, aileler ve öğrenciler katıldı. Öğrenciler tarafından şiir, solo türkülerin okunmasının ardından yine öğrencilerin hazırladığı Çanakkale ruhunu anlatan tiyatro gösterisi sergilendi.

Yayın: 25.03.2016 - Güncelleme: 25.03.2016 17:17 - Görüntülenme: 438