DENİZLİ / ACIPAYAM - Cumhuriyet Ortaokulu

Nis

03.04.2024 tarihinde düzenlenen  Okul Sporları Bisiklet Denizli İl Birinciliği müsabakalarında Okulumuz Küçük Erkek de Kadir İsa BARBAROS 1. Eymen Sadi KILINÇASLAN 2. Burak KAYA 3. Mikail Eren ASAL 4. olmuştur.  Küçük Kızlarda Nil AKKAYA 1. Ervanur YILMAZ 2. Hesna URGUR 3. olmuştur. Yıldız Erkek de İlter KARTAL 2. Ahmet ORÇUN 3. Alperen AKTAŞ 4. olmuştur. Yıldız Kızlarda Yaren İlhan 2. Şükran TEKİN 3. Ayfer DOYDAŞ 4.olmuştur.  Ayrıca Tüm Katogorilerde takım halinde Denizli İl 1. olmuştur. Öğrencilerimizi ve emeği geçen Hayati KARTAL öğretmenimizi tebrik ederiz.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 1. Yazılı Sınav Tarihleri

Mrt

İlçemizde düzenlenen Çanakkale Savaşlarının 109, Yıl Dönümü anma törenleri kapsamında  Orta okullar arasında  resim yarışması dalında  okulumuz öğrencisi REYYAN KÖSMEZ  İlçe birincisi olmuştur aynı yarışmanın şiir yazma dalında okulumuz öğrencisi ASEL DENİZ  TORUN İlçe 2. Olmuştur.

Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkürler ederiz.

Mrt

İlçemizde düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma etkinlikleri kapsamında ortaokullar arası İstiklal Marşını ezbere okuma yarışması  dalında Okulumuz  Öğrencisi CEREN YATAĞAN İlçe 1. olmuştur. Aynı yarışmanın şiir yazma dalında Okulumuz Öğrencisi GÜLNUR ALAKUŞ ilçe 3. olmuştur.

Öğrencilerimizi  ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkürler ederiz.

04.03.2024 TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ DERS PROGRAMI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ

Mrt

“Başarı her gün tekrarlanan küçük çabaların toplamıdır..” LGS öğrencilerimizin  motivasyonu için ziyaretlerimiz devam ediyor

Şbt

20 Şubat 2024 Tarihin ‘ de  Denizli Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonuda Düzenlenen Okul Sporları Korfbol  İl Birinciliği Müsbakalarında  Okul Takımımız  Denizli İl 2. si olmuştur. Öğrencilerimizi ve emek veren  Hayati Kartal hocamızı tebrik ediyoruz.

2024 -2025 Eğitim Öğretim Yılı Seçmeli Ders Belirleme Formu

Sayın Velilerimiz;

2024 -2025 Eğitim Öğretim Yılı Seçmeli Dersleri belirlemek için 5. Sınıflar 6. Sınıf Formunu, 6. Sınıflar 7. Sınıf Formunu, 7. Sınıflar 8.Sınıf Formunu dolduracaktır.

Formlar  öğrencilerinizle gönderilmiştir.

Şbt

2024 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Tarihleri Açıklandı.

Şbt

Talep eden tüm öğrencilerimizin çalışmalarını yerinde görmek için ziyaretlerimize devam ediyoruz..

Şbt

2023 Yılı Erasmus 2023-1-TR01-KA121-SCH-000162364  Okul Eğitimi Akreditasyonuna  seçilen okulumuz ,programa katılacak öğrenci ve öğretmen seçimini tamamladı.7.sınıflar arasında yazılı ve sözlü sınavla yapılan seçimlerde,komisyonda görev alan öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ederiz.

Ock

Denizli'de 9-10 Ocak 2024 tarihleri arasında düzenlenen okul sporları karete il seçmelerinden okulumuz derece ile ayrılmıştır.

-Yıldızlar kategorisi il birincisi 7A sınıfından Ali Kayra URAL

-Yıldızlar kategorisi il ikincisi 7A sınıfından  Recep Fırat DAĞDAŞ

-Küçükler kategorisi il ikincisi 5A sınıfından Defne Öykü PEHLİVAN

Ock

Okulumuzda Sosyal Bilgiler  Öğretmeni olan Hayati KARTAL öğrencilerimize korfbol sporunu Halk Eğitim Merkezi aracılığı ile açtığı kursta okul sonrası öğretmektedir.

Ock

Okulumuz müdür yardımcısı İngilizce Öğretmeni Pınar AK ve 5. sınıf öğrencilerimiz The Power of Communication/ İletişimin Gücü Adlı E-Twinning projesine ortak olmuşlardır. Projenin Türkiye'den 10, Yunanistan'dan 5, İtalya'dan 3, Litvanya'dan 1 ,İspanya'dan 1, Romanya'dan 1 olmak üzere toplam 21 ortağı bulunmaktadır.Projemiz Ekim 2023- Mart 2024 tarihleri arasında 6 aylık bir süreci kapsamaktadır.Proje boyunca öğrencilerimizin iletişim yöntemleri konusunda bilgi edinmesi sağlancak farkındalıkları arttırılmaya çalışılacaktır.