DENİZLİ / ACIPAYAM - Cumhuriyet Ortaokulu

Ock

Okulumuzda Sosyal Bilgiler  Öğretmeni olan Hayati KARTAL öğrencilerimize korfbol sporunu Halk Eğitim Merkezi aracılığı ile açtığı kursta okul sonrası öğretmektedir.

Ock

Okulumuz müdür yardımcısı İngilizce Öğretmeni Pınar AK ve 5. sınıf öğrencilerimiz The Power of Communication/ İletişimin Gücü Adlı E-Twinning projesine ortak olmuşlardır. Projenin Türkiye'den 10, Yunanistan'dan 5, İtalya'dan 3, Litvanya'dan 1 ,İspanya'dan 1, Romanya'dan 1 olmak üzere toplam 21 ortağı bulunmaktadır.Projemiz Ekim 2023- Mart 2024 tarihleri arasında 6 aylık bir süreci kapsamaktadır.Proje boyunca öğrencilerimizin iletişim yöntemleri konusunda bilgi edinmesi sağlancak farkındalıkları arttırılmaya çalışılacaktır.

Ock

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Düzenlediği Genç Yetenekler Festivaline Okulumuz da katılmıştır

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Afiş Çalışmamız

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Etkinliklerimiz